Om hellety

Mit navn er egentlig Helle Tyllesen, ikke hellety. Den korte udgave var mere praktisk på Twitter, og med tiden er hellety blevet hængende som mit online alias. 

10 års erfaring med digital markedsføring

Jeg har været hele vejen rundt om mit felt. Reklamebureau, udviklingshus, corporate erhvervsliv og sprælsk startup. Jeg har 10 års erfaring med digital markedsføring.

Undervejs har jeg været del af virksomheder som Saxo Bank, Falcon.io, B.T. og Revolt. Hos Saxo Bank var jeg ansvarlig for deres globale content marketing program. Hos Falcon.io ledte jeg konsulentafdelingen, der rådgav virksomheder som Carlsberg, Max Mara og Flying Tiger om content marketing og sociale medier.

Min appetit efter ny læring og store interesse for alt digitalt er min daglige drivkraft – kombineret med et oprigtigt ønske om at gøre en forskel for mine kunder. Sidstnævnte er den primære årsag til at jeg gik selvstændig.

Jeg hjælper mine kunder med alt fra strategi og planlægning til distribution og opkvalificering af teams.

Stærk forståelse for målgrupper og den digitale kunderejse

Mine kunder er en bred skare. De tæller fintech virksomheder såvel som NGOer, så jeg er ikke gift med en særlig branche. Jeg holder af at lære nye brancher at kende og komme under huden på målgruppens behov.

Du kan se mit CV på Linkedin. Eller endnu bedre, giv mig et kald på 26 17 26 90, så vi kan lære hinanden at kende.